Szövegimitátor - összegzés

Google keresőbe a szövegimitátort!

Elkészítettem a Google számára eddig ismeretlen szót értelmező identifikciós játékunk most lezárult fordulójának az összegző weboldalát. Azt hiszem, túlzás nélkül állíthatom, hogy a identifikciós játék immáron három éves történetének legszínvonalasabb menetére került sor a szövegimitátor kifejezésre készített szócikkek közreadásával.

Kicsit talán nehezebben indult a korábbi fordulóknál, de aztán igencsak és alaposan belehúztak a dologba a kedves kreatív identifikcionátorok (szövegimitátorok?)!

Azt hiszem, túlzás nélkül állíthatom, hogy a identifikciós játék immáron három éves történetének legszínvonalasabb menetére került sor a szövegimitátor kifejezésre készített szócikkek közreadásával.

Ennyi remek ötlet, poén, geg, szójéték, történet, ennyi meggyőző fikció és ennyi imádni való kapitális baromság még soha nem sűrűsödött össze egyetlen fordulóban sem, így ezúton külön is és ismételten megköszönöm minden lelkes játékostársamnak a közreműködést - és a továbbiakban is ugyanígy számítok résztételükre. És akkor lássuk az egyes posztokat a "beérkezés" sorrendjében:

          1. Vihar
          2. Kárpáty Benga
          3. Mark'yhennon
          4. Isten Állatkertje
          5. újlány
          6. Tintaman
          7. Péter
          8. Zebra (1)
          9. Bakaja Zoltán
        10. évi.
        11. moszat (1)
        12. OsvátA
        13. Zebra (2)
        14. moszat (2)
        15. Nola
        16. antigravity
        17. Pizsama von Flanel

PS. Versenyen kívül indult dr. Kállay O. Béla. Az ő meghatározása ennyi volt: SZÖVEGIMITÁTOR = DUPKA GYÖRGY. Kedvenc pszichológusunk tudhat valamit.

Jelzem, hogy az adott felhívásra továbbra is benevezhetők szócikkek, ezen az oldalon frissítésben megjelenítem őket, de ezek már a versenyben nem vesznek részt. [Új felhívás rövidesen!]

Tudatom továbbá, hogy ma, 2006. július 31-én a Google 24 ezer találatot jelez a szövegimitátor kifejezésre.