web lap top tartalom ajánló pr-cikk blog

2008.máj.09.
Közzétette: bdk Szólj hozzá!

Átláthatatlan Google-listák

Egyre átláthatatlanabb a helyzetem a lassan másfél hónapja tartó erőpróbán, amelynek címe Seonyár2008 . Pontosabban ez nem is annyira cím, mint kulcsszó: mint köztudomású, ezzel a keresőszóval kell a verseny záró napjára az élre kerülni a Google találati listáján.

A minap még ilyen kép fogadott:



Mára pedig benne sem vagyok az első 20-ban. Ki érti ezt. Hogy 1-2 pozícióval elmozdul a Seonyár2008 mezőny, az rendben. de 15-20 poziciónyi ugrások naponta?

Úgy általában mégsem panaszkodhatom. Van olyan Google-adatbázis, amelyben jelenleg is a 13. helyen szereplek. Ez tőlem nagyon szép eredmény, lévén az abszolút profi versenyben amatőrként indultam. Privát célkitűzésem nem is volt más, minthogy az összes versenyző képezte mezőnynek az első harmadában végezzek. Jelenleg velem együtt 49 regisztrált versenyzője van az erőpróbának, így tehát a magam elé tűzött elvárásnak eleget tenni látszom. Vagy mégsem. Ugyanis számos adatbázisban sokkal rosszabbul szereplek. Viszont van még arra is esélyem, hogy beválik alkalmazott stratégiám és más oldalaim is az élmezőnybe kerülnek. Különösen politikai blogomhoz fűzök nagy reményeket. Utóbbi publikációi: Seonyár2008 - Seonyár2008 - Seonyár2008.

Az első havi összefoglaló pedig itt olvasható főblogomban: Seonyár2008

A Pilinszky-projektum

Megjelent! 2004 óta dolgozom ezen a költői projektumon, most, nagy örömömre, egy csinos és elegáns könyv alakjában meg is jelent.

"...Balla D. Károly bár mindenben Pilinszkyhez hasonul, fenntartásai is vannak vele szemben. Feltétele ez annak, hogy ne oldódjon fel egészében Pilinszky poétikájában. Nem másolatok hát Balla D. Károlynak Pilinszky versére írott szonettjei. Eredetiek, olyan mértékben, amilyen mértékben egyáltalán lehetséges még az eredetiség eszménye. Pilinszky két szonettje József Attila kései önmegszólító verseinek nyelvi tapasztalatára épül és ugyanez a poétikai tapasztalat folytatódik Balla D. Károlynál is. Vagyis, Balla D. Károly nem lép ki a Pilinszky-vers vonzásköréből, és annak elődeit is számításba veszi. Egyszerre képzeli magát előzménynek és következménynek."

Egyszerre érkezett meg új könyvem tucatnyi tiszteletpéldánya és Bányai János rádiójegyzete, melyet ezúton közreadok.
Tovább
Címkék: vers, könyv, irodalom
süti beállítások módosítása