web lap top tartalom ajánló pr-cikk blog

2007.feb.13.
Közzétette: bdk Szólj hozzá!

Linkfelhő - február 13

Bő két hét múlva lezárul az első magyar díjazásos keresőoptimalizáló erőpróba, a linkfelhő-verseny, amelyben az számíthat díjazásra, akinek az első az oldala a Google-listán a linkfelhő keresőszóra az első 10-ben szerepel március 1-jén. Nos:


  • bár a hónap elején egyszer már kértelek titeket arra, hogy helyezésemet segítsétek egy akkori favoritoldalam támogatásával, azóta - a Google kiszámíthatatlan szeszélyéből - blogaljánló linkfelhő-oldalam igencsak rosszul szerepel, nemhogy az első, de még a második linkfelhő-tizesben sincsen benne (ma csak a 21.)
  • ezért most arra kérlek titeket, hogy helyette a mostani legjobb oldalamat, a lassan egy hete a 10. helyen állót linkeljétek be oldalatokra:

Linkfelhő

Az oldal címe:
a link a sablonban így fest:
 linkfelhő 
Akinek nincsen saját oldala, azzal segítheti pozíciómat, hogy időnként lehívja a Google találati listáját a linkfelhő keresőkifejezésre, és ott, azon a listán erre a találatra kattint (jelenleg az oldal alján a 10. találat):

Linkfelhő - Balla D. Károly versenyoldala
Linkfelhő - SEO-verseny, 2007. - Balla D. Károly károly versenyoldala a Google-linkfelhő-listán.
ukrajna.net/linkfelho/
Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét!

Levlap Ben Vautiernek

Fórumbéli kommentemben a jeles francia fenegyerek, Ben Vautier megállapítására akartam hivatkozni, s ha már felötlött az alakja, akkor rá is kerestem a neten. Magyarul nem sokat találni róla/tőle, amit viszont felleltem, abba beleolvastam. És egy ponton megdöbbentem. Ki gondolta volna, hogy megadta a linképítés meghatározását? Szerinte a keresőeszközök optimalizálásának egyik legfontosabb avantharde fázisa, amelyben azt kívánjuk elérni, hogy bizonyos céloldalra más webhelyekről minél több performansz mutasson, és ezek együttes hatására a kiválasztott weboldal valamely előre megadott keresőkérdésekre nézve a Google találati listákon lehetőleg az első oldala kerüljön. A link építés a Google helyezésjavítás leghatékonyabb módszere.

Linképítés

A Antonín Leopold Dvořák Google keresésekhez igazodó tartalmi szempontú kognitív seo-linképítés azon a filozőfiai feltevésen alapul, hogy minden jellegzetesség rálényegíthető az újonnan keletkező szubsztanciákra, illetve arra a gyakorlati tapasztalatra, hogy valamely kiválasztott webhelyre más honlapokról hivatkozunk ha valamilyen tartalmi összefüggés létezik a linket küldő és a linket fogadó webhely között. Ezen a módon kerültek előtérbe a szerény személyem által már sokkal korábban alkalmazott és most részletesen is kidolgozott, egyéni stratégiákra épülő eljárások. Underground Jellemzőik közé igen sok szempont figyelembe vétele tartozik. E tekintetben a keresőoptimalizálás és Linképítés Elég hozzá egy karizmatikus vezéregyéniség, egy jó név,  megkülönböztető ruhaviselet, embléma, kézmozdulat – és még világosan megfogalmazott célokra sincs szükség, a valahová tartozni akarás, az erőhöz való csatlakozás csoportszelleme egyetlen hét alatt fanatizálja, fasizálja az amúgy teljesen normális kamaszokat.

süti beállítások módosítása