Webes SMS-küldés címlistára

Tömeges SMS küldés laptop online webfelületről. Marketing üzenet - mobil google első hely
webes tömeges sms-küldés

A mobiltelefonos szakmai lapok már évekkel ezelőtt beszámoltak arról, hogy a mobil távközlés, illetve a 900 MHz-es GSM mobilszolgáltatások bevezetése óta Magyarországon igen közkedvelt üzenetközlési mód lett az SMS-küldés, amelynek csoportos formája komoly marketingpotenciált tartalmaz, mivel a költségracionalizálások, a visszafogott marketingköltések  megnövelték a vállalatok érdeklődését a tömegeket elérő, a gazdaságosabb kommunikációs platformok iránt, amelyek közt a címlistára küldött SMS-üzenetek kiemelt szerepet töltenek be. Egyre több vállalkozás, intézmény használja külső-belső kommunikációs eszközként az SMS kommunikációs formáját.

Mint tudjuk, az SMS (Short Message Service, azaz rövidüzenet-szolgáltatás) a mobiltelefonnal küldött, rövid terjedelmű, meghatározott karakterszámú üzenet küldését-fogadását jelenti, magyarul hibásan magát a szöveges üzenetet értjük rajta, és nem a szolgáltatást.

Megfelelő tervezés és lebonyolítás mellett a személyes hangütésű tömeges SMS mobilkommunikácios szolgáltatás igen költséghatékony -  a szolgáltatásra költött összeg többszörösen megtérülhet az interakciók során. A jól felépített, ápolt ügyfélkapcsolatban kis ráfordítással a tömeges üzenetek jelentősen fellendíthetik az ügymenetet és az értékesítést, különösen jó az ár/érték arány a webfelületen is elérhető és használható webes tömeges SMS szolgáltatás esetében, amelynek nagy előnye, hogy automatikusan, gyorsan és biztosan, akár százszázalékos biztonsággal juttatja célba a közölni kívánt információt, amely vásárlásra ösztönzi í címlistán szereplőket.

A webes tömeges SMS küldés úgynevezett Gateway rendszer keretében történik, és percenként akár több tízezer SMS küldhető ki, akár időzíthető is: az esemesek tömeges indítása előkészíthető több nappal az adott aktivitás kezdete előtt, így a termékmenedzsernek nem kell a bemutató közben az SMS-kampány időzített indítására figyelnie.

Tovább