web lap top tartalom ajánló pr-cikk blog

2007.ápr.26.
Közzétette: bdk Szólj hozzá!

Az első Föld-típusú exobolygó

Napok óta várom, hogy az első sajtóhírek után tudományos szintű beszámolók is megjelenjenek a szenzációs felfedezésről. Sajnos azonban még a National Geographic cikke sem elégített ki egy bizonyos szempontból. A hirek.csillagaszat.hu honlapján olvasható összefoglalóban aztán végre megtaláltam azt, amit kerestem. Vagyishogy egyelőre szó sincs közvetlen vizuális megfigyelésről, az adatok közvetettek.

 

Ingyen sör

Legyen-e ingyen a sör a kocsmákban?

Macerás dolog a demokrácia. Olyan tekintélyes testület, mint az Országos Választási Bizottság, és olyan még tekintélyesebb, mint az Alkotmánybíróság, kénytelen komolyan venni egy heccet. Nevezetesen azt, ha valaki megnépszavaztatná: legyen-e ingyen a sör a kocsmákban.  T o v á b b > Sörgyártás és víz fertőtlenítés
Közpol - közélet és politika, ivóvíz kezelés
Címkék: közpol

Kuncze és a többiek

Vasárnap este debütált a magyar közszolgálati televízió főcsatornájának új közéleti-politikai műsora, az À la Carte. A hat jeles vendég - csupa média-celebritás - étlapról rendelt, de nem étlap szerint beszélt. Hanem nagyjából összevissza. Így a műsor is nyögvenyelős lett, mintha a sztrapacska lett volna az egyetlen rendelhető étel. »»Tovább»»

Tovább
Címkék: média, tv, közpol
süti beállítások módosítása