Tartalommarketing, seo, keresőmarketing

A tartalommarketing a Google alapú szemantikus keresőoptimalizálás legfőbb ágazatává vált. Két téren is: honlap optimalizálás és linkprofil építés. Ma már ezek a SEO eljárások lehetetlenek a tartalmi szempontok elsődlegességének figyelembe vétele nélkül, mi több, tekintettel kell lenni a szamantikus keresés és a látens szemantikai indexelés térhódítására a web feltérképezésében. Első helyre kerülni a keresőben ma már csak kreatív és kognitív módszerekkel lehet, hiszen az algoritmusok mesterséges intelligenciájával kell erőnket összemérni.

2018 top témák: terasz és télikert - laptop kereső marketing. A jó content mindent eldönt. Ha nincs a weboldalon megfelelő minőségű és az optimalizációs kulcsszavakat illetően megfelelő kompetenciájú tartalom, az esetben a weblapnak nincs esélye sem arra, hogy top10 Google helyezést érjen el az organikus találatok között, sem arra, hogy a rajta elhelyezett linkek - mint releváns hivatkozások - elősegítsék a hivatkozott website előmenetelét a keresőtalálati listán.

Télikert ajánló blog - Terasz

terasz-telikert.jpg

A télikertek zöld növényzetükkel közelebb hozzák a természetet és fontos lépést jelentenek a környezetbarát energiafelhasználás felé. Budapesti szolgáltatás: építkezés, lakberendezés, kertépítés és télikert gyártás, tervezés és helyszíni építés, beszerelés. BDK blog, az Ungparty ajánló és válogató honlap bemutat néhány üvegházzal, télikerttel és egzotikus növényekkel foglalkozó weboldalt. Budapesten: télikert építő szolgáltatás: infra teraszfűtés, teraszbeépítés. Időtöltés a pálmaház balkonon.

Teraszbeépítés Budapest, kültéri teraszok fűtése

Üveg Terasz építés Budapest: utcai - bejárati és kerti - udvari teraszok, erkélyek beépítése télikertnek. Üveg tető szerkezet, harmonika ajtó, bukó ablak beszerelése. Teraszfedés, beüvegezés, medencefedés Bp.  Öntözőberendezések és öntözés a télikertben. Szobakert létesítése családi házban. Anyagok: beton, üveg, műanyag, acél, alumínium. További kiemelt témák kertépítés Budapest és Magyarország területén, professzionális szolgáltatás: erkélyek és teraszok beépítése, energiatakarékos hőszigetelés és árnyékolás szerelése, javítása karbantartása garanciával.

Tanácsadás gyógynövények és haszonnövények termesztéséhez: kakaó, tea és kávé termesztés házilag – téli terasz beépítés! A télikert és üvegterasz fűtése, szellőzése. Fügekaktusz és narancsfa nevelése a beépített teraszon. Tető építés fém szerkezetre és beton alapra az egyre inkább elterjedt terasztelikert típusok megépítéséhez a fővárosban.

Laptophasználat - Választás, alkatrész vásárlás

laptop-valasztas-alkatreszek.jpegEgy táskaszámítógép  kiválasztásakor valószínűleg alaposan felmérjük a kivitelezés eleganciáját (a dizájnt), az akkumulátor kapacitását és várható élettartamát, a processzor gyorsaságát, a merevlemez nagyságát, és a  billentyűzet megfelelőségét. Döntésünkben nagy segítséget jelent, ha szakmai és felhasználói szempontokat is kapunk mindehhez. Mint például ebben a blogban: Laptop szerviz - használt notebook árak

Tömeges SMS küldő szolgálat

tomeges-sms-kampany

Telefonos szövegüzenet azonnali továbbítása marketingcéllal gsm mobiltelefonra - ügyfélkör megszólítása ideiglenes csoportos sms-üzenet elküldésével: biztonságos banki sms küldés online. Az adatbázis naprakész karbantartásával ügyfeleit elérheti egy gombnyomással, ha már megfogalmazta a marketingszöveget a tömeges smsküldéshez. Arra nincs esély, hogy egy Pr igazgató 160 karakterben váltsa meg az internetes világot - de legalább érje el törzsvásárlóit vagy a kampányidőszakban mozgósítható szavazóképes párttagságot. Mindennek ma még egyrészt határokat szab a tökéletlen technika és a felhasználók viszonylag szűk köre. Mégis: lassan Kárpátalján is elterjed az sms-kampány gyakorlása ilyen témában: weblap seo optimalizálás organikus módszerekkel.

További témák:  Ungvár, Kárpátalja, Ukrajna és Magyarország: közélet - politika - irodalom. Google szempontú honlap optimalizálás, kereső marketing. Seo programok kulcsszavai: tömeges sms-küldés mobiltelefonra, különösen. Marketing célú szövegek esetében a tartalom kulcsfontosságú.

Google első helyezés az organikus találatok között

Ki ne szeretné honlapja Google-helyezését javítani? Milyen öröm, ha például a Google első oldal című weblap első helyre kerüt az organikus találatok közt a keresőben. De  hogyan kell, hogy lehet a Google programban történt keresések első 10 találati helyére, azaz első oldalára kerülni? A magyarázat ilyen címszavakkal foglalható össze: organikus honlapoptimalizálás - kreatív linképítés. De nem árt felkészülni arra, hogy a Google helyezések javítása hosszú és kitartó munkát igényel. Az ilyen optimalizációs tevékenység célja, minél jobb helyezés elérése egy adott kulcskifejezésre (keywords) a találati eredménylistán.

A világhálón böngészők csak a találati lista első oldalát nézik meg (90%-ban), ezért olyan nagy a jelentősége a Google-szempontú keresőoptimalizálásnak, a honlap SEO-kulcsszavak jó megválasztásának és annak, hogy a helyezés javítás (első helyre kerülés) a weboldal optimalizálása közben megtörténjen  a keresőbarát weblap kialakítása és a tartalmi jellegű, kontextus alapú kreatív linképítés segítségével.