web lap top tartalom ajánló pr-cikk blog

2007.aug.26.
Közzétette: bdk Szólj hozzá!

Szabad a Gárda

Eredetileg nem akartam szót vesztegetni a Magyar Gárdára. Akkora a sajtójuk, mint ide Lacháza, miért csináljak nekik reklámot még én is. Most, hogy rászánom magam, most is csak egy cinikus véleményre futja: azt gondolom, ha a magyar társadalom lehetségessé tette, asszisztálásával, belenyugvásával, sunnyogásával megengedte egy ilyen formáció létrejöttét, akkor meg is érdemli, hogy legyen neki ilyenje.

Tovább
Címkék: közpol, bdk

Forgách András - intervillám

Nyári internetes villáminterjú-sorozat: előbb én kérdezem íróbarátai- mat, aztán ők kérdezik választott  alanyukat.  Projektum | Interjúk
Az előző interjú alanya, Bán Zsófia kérdezi Forgách Andrást:

Téged az olvasók sokműfajú szerzőnek ismernek, nem utolsó- sorban drámaírónak. Szerinted volt a drámához való affinitásodnak köze ahhoz, hogy a Zehuze című, nemrég megjelent levélregényed- ben tulajdonképpen egy kitartott monológot, egy nagyon erősen hangra írt szöveget olvashatunk?

Tovább

Munkácsy, az unalmas

Valamelyest növelte az idézettségi indexemet Gyarmati Gabriella a Bárka Online oldalán Kísérlet a Munkácsy-életmű körüljárására képelemzések útján II. frappáns című írásával. Azok közé sorol, akik csípőből tüzelnek, anélkül, hogy megnéznék a tárlatot. Nos, igaza van, nemcsak ezt a tárlatot nem láttam, hanem legutóbb a Nemzeti Galériában is pánikszerűen tértem ki a Munkácsy-terembe invitáló teremőr elől.

Tovább
süti beállítások módosítása