web lap top tartalom ajánló pr-cikk blog

2008.máj.25.
Közzétette: bdk Szólj hozzá!

Hey Jude! - gyereknapra

Hogy 3 éves, az hagyján. Hogy koreai, az már meglepőbb. Ám amint hároméves koreaiként a Hey Jude! című Beatles-örökbecsűt énekli, attól leeshet az állunk. A gitár persze inkább csak kellék, de ahogy mozog vele, és mozdulatokkal, gesztusokkal tartja ki a ritmust - meg kell zabálni. ...Persze a média felfedezte, a második videón nem rekamién, hanem tévéstúdióban szerepel. Megnézni gyereknapon - kitűnő felnőtt-szórakozás!

T o v á b b »

Címkék: zene, video

Politikai Seonyár

Meglehetősen mulatságos dolog, hogy Európa közepe a kontinens egyik legelmaradottabb vidékén található: Kárpátalja felső hegyvidéki részén, a Rahói járásban, Terebesfehérpatak (Gyilove) határában. Ahol is az alább látható friss tavaszi videó készült. De mielőtt megnéznénk, nem árt tájékozódni afelől, hogy Európa földrajzi középpontját illetően megoszlanak a vélemények és éppenséggel 9 hely vetekszik egymással ezért a címért.
T o v á b b  »

---------------
Már csak 40 nap van hátra a Seonyár2008 verseny végéig. Ezen most politikai blogommal: Seonyár2008   - állok a legjobban. Ezen belül is ez a két poszt szerepel a legjobban: Seonyár2008 - Seonyár2008 -.
süti beállítások módosítása