web lap top tartalom ajánló pr-cikk blog

2010.okt.27.
Közzétette: bdk Szólj hozzá!

Lőwy Árpád malacságai

Talán nem véletlenül jutott eszébe limerikjeimről több olvasómnak Lőwy Árpád, illetve az ő malacságai, pikáns, néhol trágár versei. Bár ebbéli munkásságát nem feltétlenül értékelem nagyra, az összehasonlítás mégis megtisztelő, ezért ezzel a szerénységgel válaszoltam annak, aki a kárpátaljai Lőwynek nevezett:

Annak, aki Lőwyhez hasonlított

 

Meg vagyok Ön által tisztelve,
verseim magasra ikszelte.
Hol vagyok Lőwyhez!
Nagy fasza meredez -
bár enyém fele úgy viszketne!

 

>>tovább a kárpáti limerikekhez

Blog-zene-lejátszó-widget

Hosszabb ideje felmondta a szolgálatot az a blográdió (vagy rádióblog) szolgáltató oldal, amelynek a segítségével zenéket lehetett válogatni a blogunkba helyezhető lejátszó widget számára. Most találtam egy újat, sokkal praktikusabbat. Az oldal címe:

Grooveshark

A rendszer úgy működik jól, ha felhasználónevet és jelszót választva regisztráljuk magunkat, és belépett állapotban végezzük a műveleteket.

Megnyitásakor egy kereső jelenik meg, elsőként voltaképp bármire rákereshetünk (mondjuk egy előadóra), így léphetünk be magába a rendszerbe. Ha pl. beírjuk azt, hogy Sting és megnyomjuk a keresést, egy igen hosszú éistát kapunk. Ebből választhatjuk ki azokat a számokat, amelyekel elhelyezni szándékozunk lejátszónkban: ezek az oldal alján jelennek meg képsorozat formájában (hogy mire hányszor kell kattintani az egyes számok meghallgatásához és a listára helyezéshez, azt az olvasók leleményességére bízom). "Fogd és vidd" funkcióval bármikor változtathatunk a sorrenden.

Címkék: blog, zene, widget, web

Érthetetlen

[Olykor kegyetlennek]

Olykor kegyetlennek kell lennünk barátunkkal, hogy könyörületesek lehessünk ellenségünkkel.

 

Érthetetlen

Vajon ki írja azt a tömérdek rossz verset, ha minden költő itt tolong a fogadásokon?

 
 

továbbiak>>


Mi történne, ha a tetőfedőt és fiát munkájuk végeztével a megrendelő nem fuvarozná haza falujukba? Bizonyára maradnának a tetőn, „fejünk fölött a magasban”. Hasonló, szépséges-borzongató természetes képtelenségek könyve e novelláskötet. - Tarján Tamás kritikája a revizor.hu portálon.

süti beállítások módosítása