Mobil marketing SMS kampány

mobil marketing, tömeges sms-kampányTömeges SMS küldés mobiltelefonra laptopról: Gateway rendszer - marketing SMS-kampány - csoportos üzenetküldés

Mobil marketing: SMS

A témával foglalkozó szolgáltató cégek honlapján gyakran olvashatjuk a nógatást, amely arra szólítja fel a vállalati vezetést, hogy kommunikáljon ügyfélkörével célzottan, kényelmesen! Ehhez vegyen igénybe tömeges SMS-szolgáltatást, csak kattintson, használja az SMS-küldő online felületet. Hát persze. De mi az üzenet?

Előbb a tartalmi kérdéseket érdemes tisztázni marketing szakemberek segítségével. A mobilmarketing nem csodafegyver, ám értő kezekben igen hatásos mozgósító eszköz. A Gateway rendszerű üzenetküldő tömeges SMS szolgáltatással a cég vagy szervezeti egység közvetlenül szólíthatja meg akár százezres célközönségét, tagságát. Jó üzenet és megfelelő technikai háttér hozza a sikert.

SMS kampány lefolytatása

Érdemes abból kiindulni, minden smskampány más lefolyású és nem lehet a a címlistánk nyilvántartása alapján megszólított ügyfeleket arctalan tömegnek tekinteni, vagyis a tömegesség nem passzív masszát, hanem aktivizálható célcsoportot feltételez, olyan lakossági réteget, amely együttesen igen jelentős vásárlói potenciált képez - így azt kell éreztetnünk, hogy mindenkihez személyesen szólunk rövid szöveges üzenetünkben.

Mind a törzsvásárlók, mind a szervezeti tagok szeretik, ha aktívan interakcióban vehetnek részt. A jó marketing kampányban minden reklámszöveg megjelenését több tízezren olvassák okos telefonjukon, de ha nem sikerül rávenni a címlistán szereplőket, hogy tevőlegesen interakcióval válaszoljanak az SMS-kampányra, az kudarcot okozhat. Az állandó ügyfelek mindennapjaik háztartási egyhangúságában hőn szeretik az olyan kampányokat, amelyet közvetve maguk idéztek elő. A tömeges üzenetküldésben nagy üzleti potenciál rejlik, érdemes kihasználni üzleti céljainkra a Gateway üzenet-marketing SMS kampányt mobiltelefonra, lévén ez a leghatékonyabb eszköz a potenciális vásárlókör aktivizálására és a kapcsolattartásra. A telefonos reklámba befektetett összeg megfelelő szakmai lebonyolítás esetén akár kiemelkedően magas hatékonysággal is működhet és nem csupán az ügyfelek által elköltött pénzösszegben mutatkozhat meg, hanem kitűnő brendépítő marketingeszköz is egyben.

 Tömeges sms küldés - mobilmarketing

  • rövid szöveges üzenet okos mobiltelefonra számítógépről
  • laptopra telepített felhőszerverről adatbázis alapú tömeges sms küldés
  • a mobilmarketing mint brendépítő tevékenység
  • marketing szerviz szolgáltatás: sms kampány lebonyolítása

Magyar és külföldi telefonhálózatok bevonásával <<  - Hatékony marketing módszer: Tömeges SMS küldő mobilmarketing kampány lebonyolítása professzionális közreműködő bevonásával. Brendépítés, internet tech, mobilos üzenetek, honlapoptimalizálás és Goggle kereső marketing