Weblap optimalizálás, SEO

weblap-seomarketing.jpgEgy kissé félresikerült az az elképzelésem, hogy új tárhelyen új domain alatt alakítsak ki újabb Seo-portált. Az építkezést elkezdtem, de a tárhelyet nem tudtam az elképzeléseimnek megfelelően használni, így elhoztam a domaint a régebbi webtárhelyszolgáltatómhoz. Itt mindent úgy alakíthattam, ahogy terveztem, ezt a blogot felhasználom két ajánló link küldésére egy-egy terjedelmesebb idézetet követően (utóbbiak az ott közzétett írásokból vett citátumok).

Első hely a Google-keresőben

- részlet a Seo-cikkből -

Amikor 2012-ben (Pingvin Google első frissítései) a túlzott mértékű linkszaporítás szankcionálttá vált, akkor a Nagy Kereső a szorgos hangyától elvette azt, amit egész nyáron gyűjtött, és odaadta a kicsit léha, de ügyes improvizációkra mindig kapható kreatív tücsöknek. Hadd forogjon La Fontaine a sírjában a pere-lachaise-i temetőben Párizsban.

A két rovart versenyeztető erőpróba első akadályait jól vettem: 2013 őszéig én a liberális tücsök voltam ebben a mesében, lévén a Google Penguin Algorithm kezdeti lefuttatásai sokkal inkább kedveztek, semmint ártottak volna optimalizált honlapjaim keresőtalálati helyezéseinek.

Tovább