Milyen ajándékot adjak karácsonyra a testvéremnek?

ajandek-karacsonyra-testvernek.jpg

Karácsonyi ajándékozás családon belül

Karácsonykor a család a legfontosabb, ám nekik a legnehezebb ajándékot választani, és néha ezért hagyjuk őket a legvégére. Ez a legrosszabb, amit tehetünk.

A családtagjaink a legfontosabbak, ezért pont őket nem szabad a végére hagyni, kezdjük el tervezni időben, a nekik szánt ajándékot.

Mivel valóban nem könnyű minden évben valami izgalmassal kirukkolni, segítünk néhány ötlettel.

Hobbihoz kapcsolódjon?

Nincs mese, a tesónak ajándékot kell kitalálni névnapra, születésnapra, és még karácsonyra is. Ha nem akarunk az a lúzer lenni, aki minden egyes alkalommal ajándékutalványt ad, akkor nagyon ott kell lenni fejben.

A tesónak lehet hobbija, sőt, sok-sok hobbija, ki tudja ezt mind megjegyezni. Ezért kell táblázatot vezetni. Amikor kiesik valami a száján, aminek úgy örülne, akkor azt oda gyorsan bevéssük. Ha elmeséli, hogy holnap kipróbálja a golfot, vagy a bázisugrást, a nyuszisimogató építést, akkor beírjuk, majd a névnap – születésnap – karácsony közeledtével laza beszélgetés keretében trükkösen rákérdezhetünk, hogy az év közben összeírt hobbikból most éppen melyiket űzi.

Arra is jó az a tesó-ajándék-táblázat, hogy vezessük benne, hogy már mi mindent ajándékoztunk a testvérünknek. Mert hidd el, összefolynak az évek, az ünnepek, a családtagok. Jobb a békesség jeligére, vezesd egy egyszerű táblázatban, mit kapott meg, és az ötleteket, hogy mit kaphat még.

Humor ajándék karácsonyra?

A testvérnek kötelező valami humorosat választani karácsonyra. Ha a tesód fiú, nem nehéz a választás, ivós társasjáték vagy vicces sörös pohár.

Ha pedig lány tesód van, akkor az örökzöld apróságok mindig bejönnek, végtelen variációban. Kutyás, macskás, lovas, unikornisos bögre, párna mindig beválik, mert vicces ÉS cuki.

Tovább