Soma esete a vérbő pucával

Honlap-SEO puca jelentése kulcsszóval

Van vér a... mijében?

soma seoMegasztár... Hogy a női nem nevében egy pucát megköszönnek, az rendben, de hogy épp egy másik nőnek hálásak érte, ez azért sajátos. Az ellenben az emancipáció töretlen előrehaladását jelenti, hogy

Többször hallottam már és mindannyiszor felnyerítettem, ahányszor női hölgyek szájából elhangzik, hogy „tele van a tököm”. Ám a genitáliák nevének sajátos használata terén a tegnapi Megasztár műsorában a Soma celebnevű mamagésának sikerült magyar csúcsot felállítania: az egyébként igazán remekül éneklő Baktai Anikó produkciója után ezt találta mondani:
   „A női nem nevében köszönöm. Erről van szó: élet. Van vér a pucádban.” Hogy a női nem nevében egy pucát megköszönnek, az rendben is lenne, de hogy épp egy másik nőnek hálásak érte, ez azért enyhén szólva sajátos.

   Az ellenben az emancipáció töretlen előrehaladását jelenti, hogy a tele tökhöz most már a vérbő pucát is sajátjának vallja a férfiak által nem éppen ezért szeretett szebbik nem.

Körbejártam témát kekecblogomban: a puca szó jelentése

A fenti linken elérhető honlapom a puca jelentése kulcsszóval a keresőoptimalizálás területén szerzett tapasztalataimnak köszönhetően a Google első oldalán szerepel, sőt, benne van a TOP3 organikus találat között. Az optimalizálásról:

SEO keresőoptimalizálás 2021 projekt: honlap optimalizálás

Címkék: blog, zene, seo, poén, pajzán, lapszus