Megasztár-dömping

Ez egy hibásan importált blogter-poszt a Megasztár idejéről, de mivel már benne van az ivóvíz Google-indexben, nem likvidálom. A hibátlan poszt:

http://ungparty.blog.hu/2006/05/19/megasztar-domping

Megasztár-dömping

A versenyről itt is: Ivóvíz fertőtlenítés - klór dioxid - Vigyázat, csalok - Megasztár - A fertőtlenített tiszta ivóvíz jelenleg a legbiztonságosabb termék.

Ajjaj, bizony lesz itt minden, fény, pompa, ragyogás. Még Máté Péter szelleme is ellebeg a Sportaréna kupolája alatt. Ezt nagyon kihagynám... Sajnálom, nálam Máté és Szécsi az élvezhetőségi küszöb alatt van. Viszont arra jó lesz, hogy a zsűri hideg vizet igyon a Kárpát-medencében.

<P align=justify>Szupershowra készül&nbsp;a TV2 és az Interaktív Produkció,&nbsp;<A href="http://www.tv2.hu/cikk.php?cikk=100000115510" target=_blank>a beharangozás szerint</A>&nbsp;világszínvonalú fény- és hangtechnikát vetnek be az öt órás műsorban: "Európában is egyedülálló élő televíziós közvetítést láthatnak a tévénézők." (Hűha! Fő a szerénység.)</P> <P align=justify>Lesz tehát itt minden, fény, pompa, ragyogás. Még Máté Péter szelleme is ellebeg a Sportaréna kupolája alatt.</P> <P align=justify>Annak persze örülök, hogy várhatóan összes régebbi és újabb kedvencemet is viszontláthatom.&nbsp;Az ígéret szerint elhangzanak&nbsp;jó számok is, Queen, U2, az meg tiszta öröm, hogy&nbsp; Rúzsa Magda&nbsp;Enyát,&nbsp;Varga Ferenc&nbsp;pedig Joe Cockert fog énekelni. Hogy ezen kívül Magdi Torres Dani, Feri pedig Gáspár Laci új szerzeményét is előadja, az&nbsp;már nem tud felvillanyozni: ha előadóknak be is váltak korábbi megások, de mint zeneszerzők... Ám mindez még&nbsp;hagyján. Ellenben azzal is fenyegtőznek, hogy "Az este megindító eseménye lesz, amikor mindkét döntős külön-külön, Éry Balázs zongorakíséretével énekli el a felejthetetlen <IMG height=111 hspace=3 src="http://ungparty.blog.hu/media/image/200605/mega1.jpg" width=151 align=right>Máté Péter-számot: Most élsz.". Jajj, ezt&nbsp;nagyon kihagynám...&nbsp;Sajnálom, nálam Máté,&nbsp;Szécsi, Poór&nbsp;az élvezhetőségi küszöb alatt van. Viszont arra jó lesz, hogy a zsűri mélységes megrendültségéről tanúbizonységot tehessen.&nbsp;Igaz, ahogy ezt a két szomorú dalnokot elnézem, nekik&nbsp;már előre sikerült&nbsp;hozzászomorodniuk ahhoz, ami rájuk vár.&nbsp;</P>