web lap top tartalom ajánló pr-cikk blog

2006.jún.09.
Közzétette: bdk Szólj hozzá!

Saját gerenda

A kárpátaljasi lapok közül pedig a zöld Kárpáti Igaz Szóban már megint a fekete hasonnevű ellenlábas háza táját éri a szó. Kedvenc újságírómnak (na jó, ez túlzás; mármint nem az a túlzás, hogy a kedvencem, hanem hogy az illető újságíró) a sajtónapról és a sajtónapi állami kitüntetésekről is csak az jut eszébe, hogy

Tovább
Címkék: sajtó

Afor-izmaim - 2.

A második aforizmagép ugyanúgy működik, mint az első: minden frissítésre előjön egy a C-duljaim közül. Amelyiknél nem utalok a szerző kilétére, azokat magam követtel el. És ha azt hinnétek, hogy már mindegyik aranyköpést láttátok, még akkor is jönnek újak! Tessék csak kipróbálni!

Tovább
Címkék: aforizma

A 7. vagyok!

Mivel fatális hülyeségem következményeivel voltam elfoglalva, csak most vettem észre, hogy a Gépház oldalán megjelent a Blogtér múlt heti nézettségi listája. Ezen én az előkelőnek számító 7. helyen szereplek, amellyel nemcsak azért lehetek megelégedve, mert kerülhettem volna oldalammal az első helyre is.

Mivel fatális hülyeségem következményeivel voltam elfoglalva, csak most vettem észre, hogy a Gépház oldalán megjelent a Blogtér múlt heti nézettségi listája. Ezen én az előkelőnek számító 7. helyen szereplek, amellyel nemcsak azért lehetek megelégedve, mert nagy elődöm éppen ennek a pozíciónak az elfoglalására intett (A hetedik te magad légy), hanem azért is, mert ezt a helyet most már főleg irodalmi kultblogként értem el. Szinte egyáltalán nem írok politikáról, és a Megasztár végeztével már a népszerű zenei témákat sem tartom forrón, könyvekkel, képversekkel, novellákkal, nyelvi játékokkal bekerülni az első 10-be: nem is olyan rossz.

Az érdem azonban természetesen nem az enyém, hanem a Nyájasé, akinek ezúton nagyon szépen meg is köszönöm érdeklődését, hűségét és aktivitását!
Címkék: blog, blogter
süti beállítások módosítása