web lap top tartalom ajánló pr-cikk blog

2007.jan.05.
Közzétette: bdk Szólj hozzá!

Ajánló, játék

Három furfangos feladványból állós sorozatom első része:

Nyíl, szív, virág

Évekkel később a linkfelhő eregető Google arra a nem mindennapi következtetésre jutott, hogy nem igazán kívánja a rangsort kialakító PageRank algoritmust használni a továbbiakban, más, korszerűbb módszerekkel minősíti a weboldalakat a honlaptulajdonosok, webmesterek, SEO-szakemberek elégedjenek meg azzal, amire a keresőtalálati eredményekből és a Webmestereszközök adataiból következtethetnek. Úgy tűnt, a nyilvános PR-mutatókat többé nem is frissítik (erre szakembereik is utaltak), aztán 2013 decemberében közel egyéves szünet után egy véletlen folytán mégis frissítették a nyilvános PR-értékeket – de azóta se. (Korábban évi 3-5 frissítés volt várható.) 

Remek friss írások a tömeges sms küldésről.

----------------

Legjobb linkfelhő-oldalaim a mai napon: linkfelhő a tv2blogon, linkfelhőt nem is tartalmazó poszt a NolBlogon .

Új játék (nem Linkfelhő!)

Kedves Barátaim, újra játszani hívlak titeket, ezúttal három komoly feladvánnyal fogom megterhelni szenzációs elméteket. De előtte bemelegítőnek két jópofaság. További részletekhez KATT IDE!

-------------

Amúgy pedig gőzerővel zajlik a Linkfelhő-verseny. Ez egy új erőpróba, ez viszont egy régi blog, amely most, levetve pillangószíves nyűgeit, a linkfelhő eregetésében segíti pozícióimat. Tegnap egy másik helyen ezt írtam:

Linkfelhő - én voltaképp csak most kezdem

Mivel eddig a Pillangószív-versenyre koncentráltam (meg is lett az eredménye), a linkfelhő-versennyel csak mellékesen tudtam és akartam foglalkozni. Túlzásba ezután sem akarom vinni, igazság szerint mág a szép díjak sem arányosak a ráfordított munkával. A pillangószívvel annyi időt töltöttem, amennyi alatt jó formában akár egy kisregényt meg lehet írni, így hát most túl sok új ötletet ne várjon tőlem a linkfelhőt leső közönség, nem készítek privát linkfelhő-játékot (link felhőjátékot?), nem lesz liberális meg nemzeti linkfelhő-oldalam, az ukrán linkfelhő-hírügynökség sem alakul meg általam. Viszont időről időre rögzítem eredményeimet, most már a magam számára is áttekinthetetlen mennyiségű oldalaim egyikén-másikán közzéteszem az aktuális listámat.

Azóta átalakultak pozícióim, friss erősorrendem most, 1.530.000 találatnál így fest:

5. lett ez a blog

Január elsején 00 óra 00 perckor véget ért az első magyar keresőoptimalizáló verseny (SEO). Az eredményhirdetés a verseny kiíró jának a blogjában olvasható.

A versenyt El Lobo - A farkas nyerte meg. Ezúton és itt is gratulálok neki.

Nekem pedig éppen ez az elhagyott bloghelyem végzett a legjobb helyen, erről itt írok. Továbbra is, csökkentett üzemmódban, részt veszek a linkfelhő -versenyben.


Bejelentem továbbá, hogy remek társasblogunk indult, aki teheti, látogassa meg

a Bdk seo szerver.

süti beállítások módosítása