Ütemezett tömeges SMS laptopról

Ajánlott szolgáltatás - honlapajánló - laptop service Budapest. Használt notebook

Miért hasznos az ütemezett tömeges SMS?


tomeges-sms-utemezes.gifMi tudjuk (kacsintás)! - A Laptophardware weboldalán olvasható, hogy a rapid jellegű és notebookról indított tömeges számú üzenetküldés mellett az időzített, ütemezett SMS küldés szolgáltatását is biztosítja a kínált mobil marketing szolgáltatás, amelyet ha igénybe veszel, lehetőséged van beállítani az üzenetek elküldésének dátumát és processzor órajel idejét, módodban áll Excel táblázat vagy CVS lista formátumban feltölteni a kiküldési információkat. Ez a funkció praktikus lehet számodra, ha:

Technikai PC javítás

  • üzleti partnereid, klienseid más időzónához tartozó városban, országban élnek
  • amennyiben hétvégén, ünnepnapon, munkaszüneti napon szeretnél tömeges SMS üzeneteket küldeni notebook gépedről
  • személyre szabott születésnapi, névnapi köszöntővel vagy használt számítógéppel szeretnéd meglepni legjobb üzleti partnereit
  • emlékeztető feljegyzést akarsz küldeni (pl egy akciós mobil kiárusításról)

Használt notebook szervíz

Használt laptopról is küldhetsz nyitvatartási időt Budapesten. További részletek a cég elérhetőségi honlapján, amelynek főoldala igényesen optimalizált, ígéretesen gazdag szövegezésű, mobil telefonszám azonban nincs rajta itt: http://laptop-szerviz.blogspot.com/p/hasznalt-laptop-notebook-felujitas.html - Pest és Buda aloldalának a címe pedig továbbra is ez: Szervíz Technikai háttér, és a lap top description és keywords content met-tagje akkumulátor, laptop töltő. Kulcsszavas kép is nagyon elkélne a szájtra. A Teréz korúton és a Fehérvári úton akadálymentesen megközelíthető a laptop szerviz alkatrész szaküzlete.

Autósoknak a parkolás fizetős: Parkoló kód: Teréz körút. Küldd el rendszámodat SMS-ben az alábbi prímszámok egyikére (előfizetésednek megfelelő hálózatra)