Milyen raktársátorra van szükségem?

Az alábbiakban azoknak próbálunk segítséget nyújtani, akik logisztikai problémáik közepette feltették a kérdés, hogy milyen raktársátorra van szükségük.

raktarsator.jpg

A raktársátrak logisztikai, valamint raktározási területen nyújthatnak hathatós segítséget. Ezek segítségével gyorsan létrehozható egy nagyobb alapterületű átmeneti, vagy akár tartós élettartamú helyiség is, de akár más célokra is felhasználhatók. A raktársátraknak azonban több típusával is találkozhatunk, így joggal merülhet fel a kérdés, hogy milyen raktársátorra is van szükségem. Az alábbiakban ezzel foglalkozunk.

Raktársátrak jellemzői

A raktársátrak különböző minőségben, méretben és színben is készülhetnek, manapság akár már teljesen egyedi igényekkel, miközben megfelelő biztonságot nyújtanak és ellenállnak az időjárás viszontagságaival szemben is.

A raktársátrak kiválóan alkalmasak például logisztikai célra, ha a raktározás nincs megoldva, esetleg ideiglenesen merül fel raktározási igény, esetleg más területen, vagy telephelyen. Emellett gyakran használják őket a mezőgazdaságban takarmányok, építkezéseken szerszámok, gépek tárolására, vagy akár műhelyként, bemutatóteremként is.

A raktársátor tehát gyors megoldás lehet:

  • átmeneti logisztikai, raktározási problémákra,
  • meglévő csarnok, raktár, vagy akár műhely kiváltására,
  • kapacitásbővítésre is.

Raktársátor típusok

A raktársátrak esetében számos különböző típussal találkozhatunk, melyek egy része vázszerkezeti különbözőségekből fakad, míg mások inkább a külső takaró és szigetelésbeli eltérésekből. A teljesség igénye nélkül az alábbiakkal biztosan összefuthatunk, ha a megfelelő raktártípust keressük:

  • sima raktársátor
  • hőszigetelt raktársátor
  • mobil raktár sátor
  • összekötő raktársátor
  • behúzható raktársátor
  • épülethez csatolt raktársátor

Milyen raktársátort válasszunk?

Természetesen a raktársátor vásárlás esetén is olyan szempontokat kell figyelembe vennünk, mint hogy:

  • milyen célra is kell az adott sátor?
  • mekkora méretű sátorra van szükségünk?
  • milyen típusú sátor lenne az ideális számunkra?

Természetesen ez utóbbi esetében a fentebb vázolt raktársátor típusok lehetnek a leggyakoribb választások. Egy szimpla raktározási kapacitás bővítésre a sima raktársátor, vagy a mobil raktársátor is megfelelő lehet.

Amennyiben már tartósabb, esetleg kifejezetten hőtől védett helyiséget szeretnénk kialakítani, akkor egy hőszigetelt raktársátor lehet az ideális választás.

Az olyan típusok mint, az összekötő raktársátor, épülethez  csatolt raktársátor, vagy a behúzható raktársátor pedig az adott helyzettől és igényektől függően nyújthatnak tökéletes megoldást.

Amennyiben megbízható kivitelezőre vágyunk, aki segít az igényeinknek megfelelő raktársátrat választani, akkor azt az alábbi elérhetőségek egyikén érdemes lehet érdeklődni:

Telefon: +36 20 5891003

Email: info@kreativtent.hu

 

Összegezve

A megfelelő raktár sátor kiválasztása tehát nem nagy ördöngösség, csupán tisztában kell lennünk saját igényeinkkel, amik alapján már könnyebb meghatározni, hogy egy alap, vagy egy speciális tulajdonságokkal felruházott raktársátor lehet a legjobb megoldás.

*

HIRDETÉS

weblaptop-ajanlo.jpg

Sátor fűtés, raktár fűtés infrasugárzókkal.