Orgialiszt a Google keresőben

Az orgialiszt szóra jelenleg nincs találat a Google keresőben!

Találat és honlap optimalizálás. A linkelős tartalomépítő identifikciós SEO-játék célja megírni a kulcsszó szócikkét saját weboldaladon, hogy a kereső megtalálja. Egyszemélyes zsűriként meglehetős gondot okozott nekem az új forduló feladvány-szavának a kiválasztása. A Netimológiai Blogstiárium például esélyes lett volna arra, hogy dobogóra kerüljön első szava okán (lám, a megszólításba ki is mentettem!), de második szavát nehézkesnek éreztem. Végül a hármas holtversenyes döntőbe a Vinoverzum (KárpátGuru), az Orgialiszt (Isten Állatkertje) és az Antinettó (Újlány) került - és a végső döntést pedig már nem is én hoztam, hanem az a közmondás, hogy a a puding próbája a Google!

IDENTIFIKCIÓ - orgialiszt

- képzetes szavak lexikonja - seo

Kedves Netimológusok!

Egyszemélyes zsűriként meglehetős gondot okozott nekem az új forduló feladvány-szavának a kiválasztása. A Netimológiai Blogstiárium például esélyes lett volna arra, hogy dobogóra kerüljön első szava okán (lám, a megszólításba ki is mentettem!), de második szavát nehézkesnek éreztem. Végül a hármas holtversenyes döntőbe a Vinoverzum (KárpátGuru), az Orgialiszt (Isten Állatkertje) és az Antinettó (Újlány) került - és a végső döntést pedig már nem is én hoztam meg. Ugyanis tudvalelvőleg a puding próbája a Google!  Nos, bármi furcsa, a Vinoverzum egy nyíregyházi borszaküzlet neveként már ismert, titkos favoritom, az Antinettó ékezetes formájában ugyan még nem létezett, illetve csupán Újlány blogjában volt található, ám a kifejezés ékezet nélkül egy ismert családnév - és nem találtam volna szerencsésnek, ha ezt tudva címszónak választjuk.  Ezek után köteleztem el magam az ugyancsak remek és fantáziátokat bízhatóan megmozgató ORGIALISZT mellett, amely méltán nyert el máris bizonyos népszerűséget a hozzászólók körében.

Ennek értelmében kérlek benneteket, hogy az ORGIALISZT címszónak írjátok meg alkotói fantáziátok szerinti meghatározását, szócikkét, identifikcióját. A meghatározás, mint ahogy eddig is, lehet személyes és elfogult, ugyanakkor keltheti a tudományos megalapozottság benyomását is. Lehet komoly vagy humoros-ironikus, lehet könnyeden felületes vagy súlyosan veretes, kapcsolódhat szorosan vagy lazábban a címszóhoz. Lehet rövid vagy hosszú, szellemes vagy unalmas, bárgyú vagy tudákos. Identifikcionálhatjátok a feladott fogalmat egyetlen szinonimával vagy tömör állítással, mini-esszével vagy kis történettel. Mindeközben – és ez a játékunk sine qua non-ja – szövegetekben szerepelnie kell legalább egy új fikciós elemnek: (eddig) nem létezett fogalomnak, tárgynak, képzeletbeli személynek, feltételezett könyvcímnek, helyszínnek, körülménynek stb. – olyan szónak vagy kifejezésnek, amelyet a Google nem ismer!!! (Fontos: ezeket a fikciós elemet jelöljétek a szövegben dőlt betűvel hogy a későbbi fordulók számára új címszóul könnyebben kiválaszthassam.)

Szócikkeiteket megírhatjátok első felindulásotokban vagy alaposan megfontolt szándékkal – határidő nincs, a játék folyamatos, bármikor be lehet kapcsolódni, a projektum előrehaladtával a korábbi szavak is újraidentifikcionálhatóak!

A SEO-játék további feltételei is változatlanok:

1. Ha van saját blogod (vagy honlapod): készítsed el a szócikket saját webhelyeden!! A poszt címe legyen ez: orgialiszt. Ha módodban áll, készíts és/vagy tűzz be képeket, ábrákat, hivatkozz szerzőkre, adj meg linkeket. A cikk végén linkkel utalj a jelen felhívásra (és esetleg erre a címkére is). Miután publikáltad a posztodat, itt alul hozzászólásként az URL-sávban add meg posztod linkjét, hozzászólásként pedig írd be a feladott szót (a link meg fog jelenni a hozzászólás alsó sorában - ezáltal a te posztod és az enyém egybelinkelődik, így képezve a virtuális szótár egy-egy lapját). 

2. Akinek nincs saját webhelye (és hirtelen nem is akar blogot indítani, holott ez igencsak örvendetes lenne, ha más nem, ennek a játéknak a kedvéért!), az tűzze be a definícióját hozzászólásként ez alá a felhívás alá, vagy később a leendő összegző oldal alá.

3. A saját blogban, külön oldalon publikált szócikkek linkjeit (időrendi sorrendben) egybegyűjtöm a leendő eredményoldalon.

Magam máris orgialisztben hempergőzve várom identifickándozásaitokat!

Ne feledjétek: minden szócikkben szerepelni kell legalább egy dőlt betűvel kiemelt új, eddig nem létezett szónak, kifejezésnek, névnek vagy címnek – ezek közül választom majd a következő feladványt!

A jelen felhívás szövege szabadon terjeszthető és publikálható, sőt, egyben -endő -andó is - hívjátok fel játékos kedvű és egészséges fantáziájú barátaitok figyelmét játékunkra!

Üdv: a ti SEO GOOGLE szakértőtök

Keresőoptimalizálás és linképítés